Lakimies palveluksessasi pääkaupunkiseudulla

Yhteystietoihin
Asianajotoimistokuvake

Asianajotoimisto Terhi ja Pekka Eriksson Ay:n asianajajat Terhi Eriksson ja Pekka Eriksson palvelevat asiakkaitaan Espoon ja Helsingin toimistoissamme sekä myös muualla pääkaupunkiseudulla ja Suomessa. Olemme toimineet ensin lakiasiaintoimistona vuodesta 1993 lukien ja vuodesta 1998 lähtien asianajotoimistona. Toimintamme keskittyy pääosin yksityishenkilöiden oikeudellisten asioiden hoitamiseen.

 

Tarjoamme myös valtion kokonaan taikka osittain maksamaa oikeusapupalvelua vähävaraisille ja keskituloisille yksityishenkilöille. Lue lisää kustannuksiin liittyen täältä.

 

Asianajajaksi pätevöitynyt lakimies antaa oikeudellisia neuvoja asiakkaalle ja hoitaa hänen oikeudenkäyntejään.

Asianajotoimistomme toimialaan kuuluu mm. avioehtosopimusten, testamenttien ja lahjakirjojen laatiminen. Hoidamme lasten asumista, huoltoa, tapaamisoikeutta ja elatusapuja koskevia toimeksiantoja sekä avio- ja avoeroon liittyviä omaisuuden osituksia ja erotteluja. Asianajajina hoidamme myös perintöoikeudellisia asioita, kuten perunkirjoituksia ja perinnönjakoja.

 

Jos tarvitsette lainopillista apua, lakiin ja säädöksiin liittyvää konsultointia tai kokeneen lakimiehen apua, ottakaa yhteyttä Asianajotoimisto Terhi ja Pekka Eriksson Ay:hyn, jossa kokeneet ja ammattitaitoiset lakimiehet voivat avustaa teitä.

Lakipalvelut alan asiantuntevalta asianajotoimistolta

Asianajotoimisto Terhi ja Pekka Eriksson Ay tarjoaa luotettavasti ja kokemuksella erilaisia lakipalveluita Helsingin ja Espoon toimistoissamme sekä muualla pääkaupunkiseudulla ja Suomessa.

Yrityksemme ydinosaamista ovat:

Asianajotoimistomme lakipalvelut pitävät sisällään erilaiset rikosoikeudelliset asiat, kuten epäillyn puolustajana tai asianomistajan avustajana toimiminen. Lisäksi hoidamme lähestymiskieltoihin liittyviä toimeksiantoja.

 

Hoitamiimme perheoikeudellisiin asioihin kuuluvat muun muassa avioehdon laatiminen, avio- tai avoeroon liittyvät kysymykset, kuten ositukset ja omaisuuden erottelut sekä lasten asiat.

 

Asianajotoimistollamme on runsaasti kokemusta perintöoikeuteen liittyvien toimeksiantojen hoitamisesta. Perintöoikeuden piiriin kuuluvat muun muassa perunkirjoitukset, perinnönjaot sekä testamentit ja lahjat.

 

Hoidamme myös mm. prosessiedunvalvontatehtäviä. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

HELSINKI toimisto
Arkadiankatu 16 B 25
00100 Helsinki

Puh: 09 859 6403
terhi.eriksson@asianajotoimistoeriksson.fi 
pekka.eriksson@asianajotoimistoeriksson.fi

 

ESPOO toimisto
Innopoli 2
Tekniikantie 14, toimistotila C 219
02150 Espoo
Puh: 09 859 6403
terhi.eriksson@asianajotoimistoeriksson.fi

pekka.eriksson@asianajotoimistoeriksson.fi 

Asianajotoimisto Terhi ja Pekka Eriksson Avoin yhtiö tarjoaa kattavat oikeudelliset palvelut Helsingissä ja Espoossa.

Ottakaa yhteyttä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.