Luotettu asianajotoimisto – Helsinki sekä lähikunnat. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

Asianajotoimisto Terhi ja Pekka Eriksson Ay tarjoaa kattavia lakipalveluita Helsingin ja Espoon alueilla sekä muualla pääkaupunkiseudulla ja Suomessa. Olemme palvelleet asiakkaitamme yksilöllisesti ja luottamuksella jo vuodesta 1993.

Asianajajamme Terhi Eriksson ja Pekka Eriksson ovat erikoistuneet hoitamaan pääasiassa yksityishenkilöiden oikeudellisia asioita, kuten rikos-, perhe- ja perintöoikeuden asioita. Tarjoamme myös valtion tukemaa oikeusapupalvelua vähävaraisille ja keskituloisille yksityishenkilöille.


Perheoikeus – asiakkaidemme asialla

Autamme asiakkaitamme elämän eri tilanteissa. Perheoikeudellisiin lakipalveluihimme kuuluvat muun muassa avioehdon laatiminen, elatusapu, huoltajuuskiistat ja lasten asiat sekä ositukseen ja omaisuuden erotteluun liittyvät kysymykset. Tarjoamme myös avioeroasianajajan palveluja Helsingissä, Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Lisätietoa perheoikeuden palveluistamme löydät Perheoikeus-sivulta.


Perintöoikeus – testamentin laadinnasta perinnönjakoon

Olemme vuosien varrella hoitaneet lukuisia perintöoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Perintöoikeudellisiin asioihin kuuluvat muun muassa perunkirjoitus, perinnönjako, pesänjakajana toimiminen, testamentit ja lahjat. Lisäksi voimme auttaa edunvalvontaan liittyvissä toimeksiannoissa. Lue lisää perintöoikeuden palveluistamme.

Rikosoikeus – asiantuntija apuna ja tukena

Tarjoamme rikosasianajajan palveluja sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. Toimimme epäillyn puolustajana tai asianomistajan avustajana ja autamme asiakkaitamme esitutkinnasta oikeudenkäyntiin ja pakkokeinoasioihin asti. Asiantuntemuksemme piiriin kuuluvat kaikki rikosoikeudelliset asiat, kuten tutkintapyynnön/rikosilmoituksen laatiminen, korvausvaatimukset, pakkokeinoasiat, seksuaalirikokset ja lähestymiskiellot. Lue lisää rikosoikeuden asianajopalveluistamme.


Rikosoikeus – asiantuntija apuna ja tukena

Tarjoamme rikosasianajajan palveluja sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. Toimimme epäillyn puolustajana tai asianomistajan avustajana ja autamme asiakkaitamme esitutkinnasta oikeudenkäyntiin ja pakkokeinoasioihin asti. 

Asiantuntemuksemme piiriin kuuluvat kaikki rikosoikeudelliset asiat, kuten tutkintapyynnön/rikosilmoituksen laatiminen, korvausvaatimukset, pakkokeinoasiat, seksuaalirikokset ja lähestymiskiellot. Lue lisää rikosoikeuden asianajopalveluistamme.

Sekä vastaaja eli rikoksesta epäilty tai syytetty että asianomistaja eli rikoksen uhri voivat olla oikeutettuja valtion kustantamaan avustajaan tai oikeusapuun. Myös kotivakuutus voi kattaa avustajan palkkion omavastuun ylittävältä osalta.Kirjoita teksti tähän

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi

Asianajotoimisto Terhi ja Pekko Eriksson Ay on palveleva asianajotoimisto Helsingin, Espoon ja pääkaupunkiseudun sekä koko Suomen alueella. Autamme asiakkaitamme kaikentyyppisissä tilanteissa, joissa tarvitaan oikeudellisia neuvoja, apua asiakirjojen laadintaan tai avustusta oikeudenkäynnissä.

Hoidamme työmme vastuullisesti ja luotettavasti, asiakkaidemme parhaaksi. Olemme Suomen Asianajajaliiton jäsen, ja toimimme liiton sääntöjen mukaisesti. Palvelemme asiakkaitamme lakia ja hyvää asianajotapaa noudattaen.

Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja kerro meille tilanteestasi ja tarpeistasi. Autamme sinua parhaalla ammattitaidollamme.

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

ESPOO toimisto
  Innopoli 2
Tekniikantie 14, toimistotila C 219
02150 Espoo
   Puh. (09) 859 6403
   Fax.(09) 859 6407

   HELSINKI toimisto
   Arkadiankatu 16 B 25
   00100 Helsinki
   Puh. (09) 859 6403
   Fax.(09) 859 6407